KEEP AN EYE MASTERCLASSES: THEO NIJLAND  <<

Op maandag 18 maart 2019 gaf Theo Nijland een masterclass aan de zes halve finalisten van de AKF Sonneveldprijs. Onder zijn begeleiding schreven de zes talenten een gloednieuw lied. Het resultaat voerden ze ’s avonds uit in Klein Bellevue, onder het toeziend oog van de meester. Na de pauze analyseerde Nijland een aantal klassiekers waarvan het grote publiek vindt dat het goede nummers zijn. Maar wat vindt Nijland daar zelf van?

Te gast waren de zes halve finalisten Emma, Rikkert van Huisstede, Meester Alex, Bart Melief, Lisa Ostermann en Rosa da Silva. Met special guests Tjeerd Gerritsen en Flip Noorman!

Jos Heeremans (NH Radio) interviewde Theo Nijland over de Keep an Eye Masterclasses in het programma Tekst & Uitleg. Beluister het interview hier!

Sinds 2018 werkt het Amsterdams Kleinkunst Festival dankzij de inzet van het Prins Bernhard Cultuurfonds samen met de Keep an Eye Foundation in een nieuwe serie masterclasses voor jong aanstormend talent, gekoppeld aan het concours om de AKF Sonneveldprijs.