Keep an Eye Masterclass regie
Wimie Wilhelm <<

Voor het derde jaar op rij geeft Wimie Wilhelm een masterclass regie aan de halvefinalisten van het concours om de AKF Sonneveldprijs.

Wimie Wilhelm ging twee dagen lang aan het werk met het eigen materiaal van de halvefinalisten. De masterclass vond op zaterdag 15 en zondag 16 mei besloten plaats in Theater Mascini op de Zeedijk in Amsterdam.

Wat wil je eigenlijk vertellen en wat is daarvoor de beste manier? Vragen als ‘Hoe kan het dat de grap niet meer valt?’ en ‘Waarom komt mijn programma traag op gang?’ tot ‘Hoe maak ik een vlotte overgang tussen het zingen van een lied en het vertellen van een verhaal?’ worden besproken en uitgewerkt. Zonder een blad voor de mond te nemen ging Wimie op zoek naar oplossingen.

Over Wimie Wilhelm
Wimie Wilhelm acteert, regisseert en maakt cabaret. Naast het maken van haar eigen cabaretvoorstellingen, regisseert ze onder meer Brigitte Kaandorp, Rayen Panday en Martijn Kardol. Daarnaast speelde ze bij het Noord Nederlands Toneel, muziektheatergezelschap Orkater en was ze te zien in verschillende televisieseries.

www.keepaneye.nl

Foto’s Anne van Zantwijk