Keep an Eye Masterclasses  <<

In samenwerking met de Keep an Eye Foundation organiseert het Amsterdams Kleinkunst Festival jaarlijks een serie masterclasses voor de halvefinalisten van het concours om de AKF Sonneveldprijs. Bekijk hier de video’s.

2021  <<

Lebbis

Masterclass grappen schrijven en timing aan de zes halvefinalisten van de AKF Sonneveldprijs 2021. Wie schrijft de leukste grap en wint €100,-?

Theo Nijland

Masterclass liedtekst schrijven en compositie voor de zes halvefinalisten van de AKF Sonneveldprijs 2021. Wat is precies een goed lied?

Wimie Wilhelm

Masterclass regie voor de halvefinalisten van de AKF Sonneveldprijs 2021. We waren te gast in Theater Mascini op de Amsterdamse Zeedijk.

2020  <<

Seminar Artist in Business

Een dag vol workshops over de zakelijke kanten van het vak die we organiseren in samenwerking met het Conservatorium van Amsterdam. Tineke Postma en Stefano Keizers schuiven aan.

Vera Mann

De zes halvefinalisten van de AKF Sonneveldprijs 2020 gaan met Vera Mann aan de slag in Klein Bellevue. Hoe kunnen de artiesten hun podiumpresentatie verbeteren?

Wimie Wilhelm

Texel is het decor waar de zes halvefinalisten van de AKF Sonneveldprijs 2020 met Wimie Wilhelm een weekend lang werken aan de regie van hun programma. Geheel in haar eigen stijl.


2019  <<

Rutger de Bekker

Masterclass compositie aan de zes halvefinalisten van de AKF Sonneveldprijs 2020

Theo Nijland

Masterclass tekstschrijven en compositie aan de zes halvefinalisten van de AKF Sonneveldprijs 2019

Wimie Wilhelm

Masterclass regie aan de zes halvefinalisten van de AKF Sonneveldprijs 2019

Seminar Artist in Business

Met o.a. Lenette van Dongen en Fay Claasen

2018  <<

Herman van Veen

Masterclass interpretatie aan de zes halvefinalisten van de AKF Sonneveldprijs 2018