BEKIJK DE FINALE VAN DE AKF SONNEVELDPRIJS 2020 THUIS OP JE SCHERM

Maandag 26 oktober 2020 – van 20.00 tot 22.30 uur
Live vanuit Theater Bellevue. Presentatie: Raoul Heertje!
BESTEL EEN LIVESTREAM TICKET (mogelijk tot 17.00 uur) >>

Heb je al een ticket gekocht? Dan ontvang je maandag 26 oktober om uiterlijk 19.45 uur per mail een link naar de livestream. Neem voor vragen contact op met Marije >>

Het Amsterdams Kleinkunst Festival bied je dit jaar een unieke kans. Kijk thuis vanuit je luie stoel live naar de Finale en zie wie de winnaar wordt van de felbegeerde AKF Sonneveldprijs 2020! Vanwege de beperkte capaciteit was de Finale binnen luttele secondes uitverkocht. Maar niet getreurd, want als livestream kijker krijg je de kans erbij te zijn en mee te stemmen voor de AKF Publieksprijs! Bestel je een ticket, dan ontvang je een link naar de livestream met een unieke code. Deze code geeft je toegang tot de online poll voor het kiezen van de winnaar van de AKF Sonneveldprijs.

De opbrengst van de livestream (€8,50) komt ten goede aan het talentontwikkelingstraject waarmee het AKF zich al jaren onderscheidt. Ondanks de corona crisis gaat het AKF door, mede door jouw steun!

BESTEL EEN LIVESTREAM TICKET (mogelijk tot 17.00 uur) >>

Jong en aanstormend. Dat zijn ze. Talentvol en veelbelovend. De finalisten van de AKF Sonneveldprijs. Ze hebben de selectieronden overleefd, zijn gecoacht en gemasterclasst, en strijden nu om de felbegeerde prijs. Om de trofeeën van de vakjury en van het publiek. Wie mag zich de opvolger noemen van Maarten van Roozendaal? Van Yentl en de Boer? Van Thomas Acda, Van der Laan & Woe, Louise Korthals, Peter van Rooijen? Van al die andere eerdere winnaars? Vanavond zie je het. Hoor je het. Voel je het. Drie finalisten, elk dertig minuten. Samen één mooie avondvullende kweekvijver. Ontdek wie straks de kleinkunsthemel bestormen. Wie de sterren van de toekomst zijn. Want dat zijn ze.

De livestream wordt verzorgd door Theaterflix / Video voor Theater.