Neem plaats op het pluche en maak kennis met de talenten van de toekomst!  <<

HALVE FINALES

Theater Bellevue
19 oktober 2020 – 19.00 en 21.15 uur
Presentatie: Yvonne van den Eerenbeemt
Uitverkocht

De zes Halve Finalisten van de AKF Sonneveldprijs strijden tijdens de Halve Finales om een plek in de grote Finale. Na diverse selectierondes, een try-out tournee door heel Nederland, coaching van verschillende regisseurs en Keep an Eye Masterclasses, zijn de cabaret- en kleinkunsttalenten er klaar voor om hun programma in de Grote Zaal van Theater Bellevue te spelen.

ma 19 okt – 19.00 uur
Gitte Schelfhout, Maria Kraaijkamp, Luan Buleshkaj
ma 19 okt – 21.15 uur
Beth & Flo, Kitty Goemaat, Lotte Velvet

FINALE

DeLaMar Theater
26 oktober 2020 – 20.00 uur
Presentatie: Raoul Heertje
Uitverkocht. Bestel tickets voor de livestream >>

Wie mag zich de opvolger noemen van Maarten van Roozendaal? Van Yentl en de Boer?

Jong en aanstormend. Dat zijn ze. Talentvol en veelbelovend. De finalisten van de AKF Sonneveldprijs. Ze hebben de selectieronden overleefd, zijn gecoacht en gemasterclasst, en strijden nu om de felbegeerde prijs. Om de trofeeën van de vakjury en van het publiek. Wie mag zich de opvolger noemen van Maarten van Roozendaal? Van Yentl en de Boer? Van Acda en de Munnik, Van der Laan & Woe, Louise Korthals, Peter van Rooijen? Van al die andere eerdere winnaars? Vanavond zie je het. Hoor je het. Voel je het. Drie finalisten, elk dertig minuten. Samen één mooie avondvullende kweekvijver. Ontdek wie straks de kleinkunsthemel bestormen. Wie de sterren van de toekomst zijn. Want dat zijn ze.

De prijs die eerder al eens gewonnen werd door o.a. Maarten van Roozendaal, Van der Laan en Woe, Peter van Rooijen, Yentl en de Boer, Glodi Lugungu en Rosa da Silva. Neem tijdens deze feestelijke avonden plaats op het pluche en maak kennis met de talenten van de toekomst!

In iedere Halve Finale treden drie kandidaten op met een programma van 30 minuten. Na afloop van de tweede Halve Finale maakt de juryvoorzitter de drie Finalisten bekend.


Anderen bekeken ook