HALVE FINALES EN FINALE  <<

Theater Bellevue (Halve finales)
Vrijdag 5 en zaterdag 6 april 2019
Aanvang: 20.30 uur
Tickets >>

Op zaterdag 6 april vindt er onder leiding van directeur Daniël van Veen om 19.45 uur een voorgesprek plaats in de foyer van Theater Bellevue.

Gasten: Tom Dicke (juryvoorzitter AKF Sonneveldprijs) en Jacques Klöters (draagt column voor).
Toegang = gratis!

De Kleine Komedie (Finale)
Maandag 8 april 2019
Aanvang: 20.15 uur
Tickets >>

De zes halve finalisten van de AKF Sonneveldprijs strijden tijdens de halve finales om een plek in de grote finale in De Kleine Komedie. Na diverse selectierondes, een try-out tournee door heel Nederland, coaching van verschillende theatermakers en regisseurs en Keep an Eye Masterclasses, zijn de cabaret- en kleinkunsttalenten er klaar voor om hun programma in de Grote Zaal van Theater Bellevue te spelen. Wie van hen maakt na vanavond nog kans op de felbegeerde AKF Sonneveldprijs?De prijs die eerder al eens gewonnen werd door o.a. Maarten van Roozendaal, Van der Laan en Woe, Louise Korthals, Peter van Rooijen en Yentl en de Boer. Neem tijdens deze feestelijke avonden plaats op het pluche en maak kennis met de talenten van de toekomst!

In iedere halve finale treden er drie kandidaten op met een programma van ongeveer 30 minuten. Na afloop van de tweede halve finale maakt de juryvoorzitter de drie finalisten bekend.

.