Corona maatregelen – veilig naar het theater

Volg alle actuele informatie met betrekking tot het coronavirus en voorstellingen op deze pagina.

Gaan de voorstellingen door?
Het Amsterdams Kleinkunst Festival is bij iedere voorstelling te gast in een ander theater. Wij volgen, samen met de theaters die wij bespelen, de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM met betrekking tot het coronavirus.

Update 14 oktober 2020: helaas blijft het coronavirus hardnekkig aanwezig. Zoals aangekondigd in de persconferentie van 13 oktober, is het niet langer toegestaan om meer dan 30 mensen in een theaterzaal te hebben (de eerdere uitzonderingsmogelijkheden voor enkele culturele instellingen komen daarmee te vervallen). Enkel voorstellingen met maximaal 30 mensen zijn nog mogelijk. Hierdoor zullen de Halve Finale en de Finale van de AKF Sonneveldprijs 2019/2020 in besloten kring plaatsvinden bij Theater Bellevue (kaartverkoop is hiervoor dus niet langer mogelijk).
De voorrondes van de AKF Sonneveldprijs 2020/2021 (t/m 17 oktober) vinden plaats in zalen met een maximale capaciteit van 30 stoelen en vallen dus buiten de verscherpte maatregelen.

 

Heeft u een ticket voor een voorstelling?
Ticket kopers worden via de desbetreffende theaters ge├»nformeerd over mogelijke wijzigingen van voorstellingen. Op dit moment zijn wij in afwachting van besluiten die de Veiligheidsregio’s in samenspraak met de theaters nemen. We hopen u snel via deze pagina verder te kunnen informeren.

Houd moed!
Team AKF