VRIEND WORDEN

Steun het AKF met een donatie

UW STEUN VOOR TALENTONTWIKKELING
Iedereen die ons eenmalig of jaarlijks steunt krijgt ruim van te voren alle ins en outs van het festival toegestuurd per e-mail.

Let op, wij hebben de culturele ANBI status. Dat betekent dat een financiële bijdrage fiscale voordelen kan hebben. Graag verwijzen wij u naar cultuurdaargeefjeom.nl voor meer informatie. Ook op de website van de belastingdienst kunt u meer informatie krijgen.

Vanaf een jaarlijkse donatie gelden leuke tegenprestaties. Wij plaatsen u op onze Ere-Galerij op deze website. Daarnaast profiteert u, als dank voor uw steun van diverse aanbiedingen!

Neem voor vragen contact op met Daniël van Veen – Mail Daniël

EREGALERIJ
Veel dank aan deze donateurs die door hun eenmalige of jaarlijkse steun hun liefde voor de kleinkunst willen uiten:

Margriet Bolding, Frank Gunning, Bert Stoots, Harry Piekema, Bam Commijs, Gert Blom, Herman Fluitman, André Kyvon, Marnix Kappers, Remco Dolstra, Patricia de Vires, Rein de Vries, E. Berck Beelenkamp, B. Stuyling de Lange, Brigitta Bernart, Daan Welboren, Carry Welboren-Roelofs, Mike Boddé, Willie Peters, Hanneke van der Veen, Dorine Wiersma, Dirk Cramer, Jan Boerstoel, Nico Knapper, Erris van Ginkel, Andrea Noske, Dick Keulemans, Jetty de Vries, Ruud Buurman, Claartje ter Hoeven, Lucien Odijk, Theo Bolhuis, Henk van Gelder, Marijke Boon, A. Baurichter, Ank van Schoonhoven, Rob van de Meeberg, Majella Liket, Meine Boonstra, Theo Schoegje, Nut Makkum, Nienke Prins-Dolstra, Jan Kok, Jacques Klöters, Clemmie Molendijk, Ilse Berens, Anton Smit

AKF Studentreporter
€15,- per jaar (tot 25 jaar)
Als AKF Student krijg je een bezoekersprogramma aangeboden waarin je verschillende programma onderdelen binnen het festival bezoekt. Je levert content voor de website en social media.

AKF Bronsen Vriend
€50,- per jaar
Als AKF Bronsen Vriend krijg je een vrijkaart voor de eerste voorronde van de AKF Sonneveldprijs in Theater Bellevue en word je uitgenodigd voor de exclusieve openingsbijeenkomst tijdens de Uitmarkt.

AKF Zilveren Vriend
€100,- per jaar voor één persoon, €150,- per voor twee personen
Als AKF Zilveren Vriend krijg je een vrijkaart (bij €150,- 2 vrijkaarten) voor de Finale van de AKF Sonneveldprijs in de Kleine Komedie en ben je welkom bij de exclusieve openingsbijeenkomst tijdens de Uitmarkt.

AKF Gouden Vriend
€250,- per jaar voor twee personen
Als AKF Gouden Vriend ontvang je 2 vrijkaarten voor de Finale van de AKF Sonneveldprijs in de Kleine Komedie, ben je met 2 personen aanwezig bij de besloten uitreiking van de Annie M.G. Schmidtprijs in Theater Bellevue en ben je welkom bij de exclusieve openingsbijeenkomst tijdens de Uitmarkt

Zelf doen?
Uiteraard kunt u zelf een bedrag overmaken naar rekening NL06INGB0000448052 t.n.v. Amsterdams Kleinkunst Festival. Op die manier is het ook mogelijk een donatie te spreiden over verschillende maanden. Neem in de omschrijving svp uw mailadres op, zodat wij contact kunnen opnemen over de tegenprestaties.

NB: De wettelijke bedenktijd is veertien dagen. Deze 14 dagen gaan in op het moment dat u de bestelling heeft geplaatst.

VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN

Voornaam/-letters

Achternaam

E-mail

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

Machtigt hierbij de Stichting Amsterdams Kleinkunst Festival af te schrijven van het volgende rekeningnummer

jaarlijkseenmalig

het volgende bedrag (in euro's)

Opmerkingen

Door te accepteren machtigt u het festival om het bovenstaande bedrag af te schrijven van het genoemde rekeningnummer. Opzeggen van de machtiging kan op elk moment door een mail te sturen aan vrienden@amsterdamskleinkunstfestival.nl