AVOND VAN DE KLEINKUNST

De Kleine Komedie
Dinsdag 7 april 2020 – 20.15 uur
Reserveer tickets >>

Waarheen leidt de weg die wij moeten gaan? Het Amsterdams Kleinkunst Festival komt met het antwoord. Samen met jong talent. En muzikanten uit de popwereld.

Het is elke keer een groot feest. En dus gaat de Avond van de Kleinkunst ook dit jaar weer op herhaling. Hoewel, op herhaling. Op hertáling gaat het. Legendarische liedjes krijgen een nieuwe dimensie. Aanstormende artiesten duiken in de kluizen van de kleinkunst, stoffen het oude goud af en geven klassiekers nieuwe klasse. Zij verzinnen een vervolg op overbekende songteksten.


Hoe is het met de personages in die nummers vergaan? Wat is het antwoord op gestelde vragen? Waarheen leidt de weg die wij moeten gaan? Het Amsterdams Kleinkunst Festival komt met antwoorden. Samen met jong talent. En muzikanten uit de popwereld. Eerst hoor je het origineel. Daarna het vervolg. En vervolgens luid en langdurig applaus. Zo is het altijd. Eén groot feest.

De Avond van de Kleinkunst is een samenwerking met het Volgspot dat dadelijk wordt uitgezonden door KRO-NCRV op NPO Radio 5.

Editie 2019 >> | Editie 2018 >>