AKF ROULETTE

Donderdag 18 november 2021
Maqam, Jan van Schaffelaarplantsoen 2, Amsterdam
Aanvang: 19.00 en 21.15 uur
BESTEL TICKETS >>

Er komt eindelijk een nieuwe editie van AKF Roulette! Op donderdag 18 november 2021 kun je genieten van drie voorstellingen in het nieuwe Maqam, een geweldige locatie van het Amsterdams Andalusisch Orkest bij het Bos en Lommerplein.

Elke Vierveijzer is te gast. Zij won onlangs de Poelifanrio voor beste kleinkunst voorstelling van afgelopen seizoen. Tijdens AKF Roulette gaat ze met muzikanten van het Amsterdams Andalusisch Orkest een muzikale samenwerking aan.

Daarnaast treedt Bugra Gedik op. Hij is comedian bij Comedytrain en is regelmatig te zien in Toomler. Bugru viel tijdens West Lacht op door zijn scherpe grappen en originele kijk op de huidige maatschappij.

Tot slot presenteren we Luan Buleshkaj, winnaar van de AKF Shaffy Cheque 2020. Met zijn spoken word optredens betovert hij het publiek. Luan woont in Nieuw-West en vertelt op onnavolgbare wijze verhalen van de straat. Luan Buleshkaj is genomineerd voor de Culturele Prijs Noord-Holland 2021 van het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Boek nu je kaarten, want de tickets gaan hard!

AKF Roulette is een samenwerking met Amsterdams Andalusisch Orkest en Theater in Huis.

Programma

19.00 uur – Aanvang ronde 1
21.15 uur – Aanvang ronde 2

Lengte programma: 1,5 uur.

Tickets

.
Hoe werkt het?

Via deze website bestel je tickets. De ticketprijs is €25,- (regulier tarief) en €20,- (CJP of Stadspas) exclusief transactiekosten en inclusief een pauzedrankje.

Drie voorstellingen per ronde
Je koopt een kaartje met drie voorstellingen van steeds 30 minuten. Het is niet mogelijk om voor losse voorstellingen tickets te bestellen.

E-tickets
Nadat je online hebt betaald ontvang je de tickets per mail via Go Tickets. Laat het ticket op je telefoon zien.

Restitutie
Restitutie is niet mogelijk.

Corona CheckApp
Op de locatie is het verplicht een geldige Corona QR code te laten zien.

Vragen?
Neem dan contact met ons op via de mail.


Anderen bekeken ook