AKF VRIENDENCLUB

Steun het AKF met een donatie

UNIEKE VRIENDENACTIE VAN START!
30 JAAR AKF –
WORD NU VOOR €30,- VRIEND

Win de Iron Man uit de videoclip van Yentl en den Boer!!

Maak gebruik van de speciale vriendenactie!
Door vriend te worden van het Amsterdams Kleinkunst Festival ondersteun je talentontwikkeling en treed je toe tot een netwerk van cabaretliefhebbers en vakmensen. Maak gebruik van de unieke lustrum aanbieding. Je betaalt nu slechts *€30,- voor een jaar.

Het lidmaatschap biedt je de volgende exclusieve voordelen;
– Speciale ontmoetingen en afterparty’s met AKF Vrienden, waaronder artiesten, jonge aanstormende talenten en liefhebbers
– Toegang tot enkele besloten repetities en try-outs
– Voorrang bij het reserveren van de immer populaire AKF avonden, zoals de Finales, Hommages en Jubileumavond in het DeLaMar Theater
– Toegang tot de besloten AKF Facebook vriendengroep met exclusief backstage materiaal
– Viermaal per jaar de AKF Nieuwsflits met de laatste nieuwtjes en roddels

* De meeste activiteiten worden uit de lidmaatschapsgelden betaald. Enkelen worden tegen kostprijs aangeboden.
Na het jubileumjaar wordt het lidmaatschap automatisch verhoogd naar de reguliere minimale vriendenbijdrage van €50,- per jaar. U kunt natuurlijk ook zelf een bedrag kiezen. Alle bedragen vanaf €50,- worden niet automatisch verhoogd. De huidige vrienden dingen ook mee naar de prijzen.

Prijzenkast
Word nu vriend en maak kans op gesigneerde prijzen van oud winnaars! Word je nu lid van de AKF Vriendenclub, dan maak je kans op de Iron Man van Yentl en de Boer. Deze actie loopt t/m maandag 10 april 2017.

Van der Laan en Woe geven een gitaar weg

 

Eva Crutzen en haar blokfluit

MACHTIGINGSFORMULIER

Voornaam/-letters

Achternaam

E-mail

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

Machtigt hierbij de Stichting Amsterdams Kleinkunst Festival af te schrijven van het volgende rekeningnummer

jaarlijkseenmalig

het volgende bedrag (in euro's)

Opmerkingen

Door te accepteren machtigt u het festival om het bovenstaande bedrag af te schrijven van het genoemde rekeningnummer. Opzeggen van de machtiging kan op elk moment door een mail te sturen aan vrienden@amsterdamskleinkunstfestival.nl

Reguliere vriendenpakketten

AKF Gouden Vriend
€250,- per jaar voor twee personen
Als AKF Gouden Vriend ontvang je 2 vrijkaarten voor de Finale van de AKF Sonneveldprijs in de Kleine Komedie, ben je met 2 personen aanwezig bij de besloten uitreiking van de Annie M.G. Schmidtprijs in Theater Bellevue en ben je welkom bij de exclusieve openingsbijeenkomst tijdens de Uitmarkt.

AKF Zilveren Vriend
€100,- per jaar voor één persoon, €150,- per voor twee personen
Als AKF Zilveren Vriend krijg je een vrijkaart (bij €150,- 2 vrijkaarten) voor de Finale van de AKF Sonneveldprijs in de Kleine Komedie en ben je welkom bij de exclusieve openingsbijeenkomst tijdens de Uitmarkt.

AKF Bronzen Vriend
€50,- per jaar
Als AKF Bronsen Vriend krijg je een vrijkaart voor de eerste voorronde van de AKF Sonneveldprijs in Theater Bellevue en word je uitgenodigd voor de exclusieve openingsbijeenkomst tijdens de Uitmarkt.

Zelf kiezen
Uiteraard kunt u zelf een bedrag overmaken naar rekening NL06INGB0000448052 t.n.v. Amsterdams Kleinkunst Festival. Op die manier is het ook mogelijk een donatie te spreiden over verschillende maanden. Neem in de omschrijving svp uw mailadres op, zodat wij contact kunnen opnemen over de tegenprestaties.

NB: De wettelijke bedenktijd is veertien dagen. Deze 14 dagen gaan in op het moment dat u de bestelling heeft geplaatst.