AVOND VAN DE KLEINKUNST  <<

De Kleine Komedie
Dinsdag 9 april 2019
Aanvang: 20.15 uur
Tickets >>

Wegens succes geprolongeerd! Een keur aan cabaretiers, liedvertolkers en popartiesten putten uit een reservoir aan repertoire. Om dat vervolgens een hedendaagse draai te geven.

Wegens succes geprolongeerd! De Avond van de Kleinkunst. Een keur aan cabaretiers, liedvertolkers en popartiesten. Vol passie putten ze uit een reservoir aan repertoire. Om dat vervolgens een hedendaagse draai te geven. Een actuele slinger. Zo doe je dat. De Avond van de Kleinkunst is een initiatief van AKF Deluxe, in samenwerking met Volgspot. Vorig jaar was het een groot feest. Bennie Jolink en Nathalie Baartman gingen Oerend Hard, Herman zong samen met zijn Anne en VOF de Kunst liet horen hoe het Suzanne vergaan was. Om maar wat te noemen. En ook deze keer nemen we een duik in de kluizen van de kleinkunst. Om het oude goud af te stoffen. Om klassieke liedjes nieuwe klasse te geven. Om ook dat succes te prolongeren.

Met medewerking van onder meer Yentl en de Boer, Jan Beuving, Stoomboot (Niels Boutsen), Maartje & Kine, Yora Rienstra, Yvonne van den Eerenbeemt, Jenny Arean, Lenny Kuhr, Ben Cramer, Peter Blanker en Drukwerk!

.