AKF Deluxe

3 - 16 april 2017

KIKI SCHIPPERS’ HITMACHINE    <<

kiki

Wat heeft een zorgvuldig geschreven theaterliedje gemeen met een succesvolle pophit? En hoe anders gaat het proces van maken, componeren en arrangeren eraan toe?

Kiki Schippers gaat één op één aan de slag met de popproducers Dries Bijlsma (Typhoon), Reyn Ouwehand (werkte o.a. samen met De Staat), Jan van Eerd (Wende) en Rutger de Bekker (De Vliegende Panters).
Samen zullen zij vijf nieuwe liedjes schrijven en componeren en vijf bestaande liedjes van Schippers opnieuw arrangeren.

Het resultaat van dit muzikale experiment hoor jij exclusief in onze Grote Zaal. Dit concert is onderdeel van AKF Deluxe en zal eenmalig worden uitgevoerd. Zorg dat jij na afloop kunt zeggen: ‘Ik was erbij!’

spel Kiki Schippers
beeld Roxanne Hellevoort

Kiki Schippers won afgelopen zondag de Annie M.G. Schmidtprijs voor het lied “Er Spoelen Mensen Aan”. Eerder was ze winnaar van de Publieksprijs én de Persoonlijkheidsprijs tijdens Cameretten 2014. Sindsdien schrijft en speelt ze avondvullend voorstellingen door het hele land, werd ze in 2016 genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs met haar liedje Guus en is ze vast lid van het radioteam van Spijkers met Koppen.

‘Een intrigerend talent, verrassend en veelzijdig!’ 
(NRC)

Tickets

Za 15 april 2017 – 20.30 uur
Theater Bellevue – Grote Zaal

Tickets bestellen >>

Schermafbeelding 2017-04-09 om 23.33.40