AKF DELUXE: LONNEKE DORT  <<

Donderdag 12 en vrijdag 13 april 2018
Theater Bellevue – 20.30 uur
Reserveer tickets >>
Voorgesprek op 13 april om 19.30 uur in Foyer Bellevue met Lonneke Dort o.l.v. directeur Daniël van Veen (gratis toegang)

Wat gebeurt er als een alternatieve pop-rock band bekende Nederlandstalige (kleinkunst) muziek onder handen neemt? Lonneke Dort, winnaar AKF Sonneveldprijs 2017, waagt zich deze avond aan klassiekers, van o.a. Jacques Brel tot Harrie Jekkers, Brigitte Kaandorp en Drs. P.

Samen met haar indie band knalt Lonneke een sfeervol alternatief kleinkunstconcert om je oren, die zowel theater als festivalweide niet zou misstaan.

Instant Matter is een indie band uit ’s-Hertogenbosch en Amsterdam. Als eerste wapenfeit brachten ze in 2016 de single Slow Down uit, waarna ze het podium op klommen en meteen de 2e prijs op de Bossche Band Battle wonnen. Instant Matter wordt omschreven als sfeervolle muziek met een donker randje, in de trant van bands als Daughter en London Grammar.

Leadzangeres Lonneke Dort won in april 2017 de AKF Sonneveldprijs met haar kleinkunstprogramma Want laten we wel wezen. “Dort begeleidt die woorden met gortdroge mimiek, een opgetrokken wenkbrauw en soms met een blik waar je even in blijft hangen.” (NRC)

van en met Lonneke Dort en band

Reserveer tickets >>