AKF DELUXE: HALVE FINALE AKF SONNEVELDPRIJS  <<

Zaterdag 7 april 2018
Theater Bellevue – 20.00 uur
Reserveer tickets >>
Voorgesprek om 19.30 uur in Foyer Bellevue met juryvoorzitter Bruun Kuijt o.l.v. directeur Daniël van Veen (gratis toegang)

Line-up:
Merel Denie
Michel & Tim
Selma Visscher

Merel Denie met AAS
In deze komische solovoorstelling vol verhaal, beweging en muziek neemt Merel zichzelf en het publiek mee in de absurditeit van onze ratrace. Waar racen we zo hard achteraan? Welk lokaas bungelt er eigenlijk voor ons? En welk AAS gaat ons vervullen? Een sappige vette worst? De absolute liefde? Of onze eigen grootheid?

Michel & Tim met Wegens succes gestopt
In Wegens Succes Gestopt serveren Tim Niehe en Michel Doodeman talloze absurdistische, snelle sketches over gekke types op een bedje van menselijk onvermogen. Een voorstelling over identiteit, verandering en Gerri Eickhof.

Selma Visscher met Wat valt er te winnen
In een wereld die in brand staat, loopt Selma met een doosje lucifers rond. Omdat je vuur het beste met vuur kunt bestrijden. Niets zal worden ontzien, omdat dingen niet klein hoeven te zijn om ze uit te vergroten. Met een doortastende onverschilligheid en sociaal ongewenste liedjes banjert Selma de kleinkunstarena binnen. Want als je er nog over kunt zingen, dan valt het allemaal nog best mee.

De zes halve finalisten van de AKF Sonneveldprijs strijden tijdens de halve finales om een plek in de grote finale op 9 april in De Kleine Komedie. Na diverse selectierondes, een try-out tournee door heel Nederland en coaching van verschillende theatermakers en regisseurs, zijn de cabaret en kleinkunst talenten er klaar voor om hun programma in de grote zaal van Theater Bellevue te spelen.

Wie maakt er kans op de felbegeerde AKF Sonneveldprijs?

Wie van hen maakt na vanavond nog kans op de felbegeerde AKF Sonneveldprijs? De prijs die eerder al eens gewonnen werd door o.a. Maarten van Roozendaal, Van der Laan en Woe, Louise Korthals, Peter van Rooijen en Yentl en de Boer. Neem tijdens deze feestelijke avonden plaats op het pluche en maak kennis met de talenten van de toekomst!

In iedere halve finale treden er drie kandidaten op met een programma van ong. 30 minuten. Na afloop van de tweede halve finale maakt de juryvoorzitter de drie finalisten bekend.

Reserveer tickets >>